Drar till stallet för sista gången 2010

Sitter här i täckbyxor och ska precis ta på mig stallskorna. Det är sista dagen på året och vädret kan inte bli bättre än så här. Så idag blir det uteritt. Det var flera  veckor sen som jag red ut. Så det blir puls i djupsnön och långa härliga galopper. Looking forward to it. Vi ses sen. Nu ska jag hämta upp min älskling. I kväll blire fest :D
Kram
Såg inte vilken bild jag tog, haha blev inte den bästa. Från slutet av sommaren.

Godmorgon

Idag vaknade jag vid 12. Med huvudvärk och täppt i näsan + en enorm träningsvärk i hela kroppen. Jag som precis började bli bra. Som tur är så är det bättre nu när jag har gått upp och så.
Träningsvärken kom från lektionen igår. Fyfan va vi fick kämpa. Men det blev bättre. Ska bli kul att se hur hon känns idag. Nu ska jag käka frukost, sen hämta bilden. Hoppas att jag hinner till stallet innan det blir föör mörkt.
Bild från tidig höst när vi låg i hårdträning.

Igångsättning av blogg, ryttare och häst

TJA!
Det  var ett tag sen! Sist jag skrev var faktiskt den 12 oktober. Den allra största anledningen är att jag helt enkelt inte har haft någon tid. Men sen så jag avrit sjuk i nästan tre månader nu  också. Vilket innebär att det har blivit en stooor paus i ridningen för mig. Så Carisma har varit så gott som avställd och jag har haft förbud för att gå till stallet. Plus att jag har varit alldeles för trött för att gå dit också. Dom krafterna jag har haft har gått åt till skolan.
Så Carisma har alltså gått kanske 3-4 gånger i veckan och då har det varit lugna pass, varav typ ett dressyr, och resten uteritter. Det har varit mamma som har ridit henne.
Nu så håller jag iaf på att bli bättre och har börjat sätta igång oss båda igen. Därför börjar jag skriva. Lägger upp en bild på Carisma sen på hur hon ser ut nu om jag orkar :)

RSS 2.0
Jag heter Janina, och det är jag som har bloggen. Jag är född -95 och har ridit så gott som hela mitt liv. Det började på ridskola som 4åring. Som 9åring fick jag min första ponny, ett gotlandsruss som mest användes som skogsmulleponny. När jag var 12 år gammal så fick jag Carisma. Det var då jag började med dressyren. Nu har vi tävlat upp till FEI ponnydressyr, och fått placeringar upp till LA:P1. I bloggen får du följa våra träningar och tävlingar. Enjoy it :)
e. Marocco 555 u.Poppie ue. Merrie Master Carisma är min D-ponny som jag skriver om.Hon är ett sto född den 10 maj -94. Hön är en väldigt samarbertvillig ponny som gör det mesta för att det ska gå bra. Vi har tävlat lite hoppning i lägre klasser (90) med placering. Förut så hopptränade vi även mycket, men efter en hovledsifektion 09 på fram så slutade vi med hoppträningarna. Mitt mål med Carisma är självklart att kvala till SM till hösten och placering i DM.